قیمت دستگاه جوش و اینورتر جوشکاری و خرید اینترنتی (9 فروردین)

دستگاه جوش ابزاری صنعتی کاربردی می باشد که برای اتصال فلزات با جنس های مختلف به یکدیگر، مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از جوش فلزات در مقایسه به سایر روش های متصل نمودن قطعات فلزی به یکدیگر، به دلیل تمیزی کار، مقاومت بیشتر در برابر جدا شدن یا شکستگی، سرعت عمل بالا و ماندگاری بیشتر اتصال، ارجحیت دارد. به همین دلیل انتخاب یک دستگاه جوش مناسب، موجب حصول نتیجه بهتر و راحتی استفاده کننده می شود. در همین راستا، لازم است با مشخصات انواع دستگاه های مورد استفاده در این زمینه آشنا شده تا بهترین گزینه، انتخاب گردد.

انواع دستگاه جوش را میتوان به چهار دسته تقسیم بندی نمود. ترانس های قدیمی، دینام ها، رکتیفایر و اینورتر. دو دسته اول، یعنی ترانس های قدیمی و دینام ها، عملاً دیگر مورد استفاده قرار نمی گیرند. علت این مسئله، وزن بالا، مصرف انرژی زیاد، سختی جابجایی و خطرات استفاده از این دستگاه ها است. رکتیفایر ها، جریان متناوب شهری را به جریان مستقیم تبدیل نموده و این جریان پایدار، به ایجاد قوس های پایدار و در نتیجه، انجام جوش با کیفیت می انجامد. یکی از مزیت های استفاده از رکتیفایر، امکان استفاده از برق سه فاز، علاوه بر جریان شهری است. رکتیفایر ها، قابلیت جوشکاری با انواع الکترود را برای اپراتور فراهم می کنند.

آخرین نسل از دستگاه های جوشکاری، اینورتر ها هستند که با استفاده از نرم افزار های کامپیوتری و مدارات الکتریکی، جریان خروجی را کنترل می نمایند. از مزایای استفاده از اینورتر، می توان به صرفه جویی در مصرف انرژی، جابجایی راحت تر دستگاه به دلیل وزن کمتر و دقت بالاتر جوشکاری است.

برای خرید دستگاه جوش، در صورتی که نیاز به انتقال دستگاه از نقطه ای به نقطه دیگر به صورت مستمر را دارید، لازم است دستگاه هایی با وزن کمتر انتخاب شود. همچنین، انتخاب و خرید دستگاه های به روز تر مانند دستگاه های اینورتر دار، نسبت به خرید دستگاه های قدیمی ارجحیت دارد. بعد از تهیه دستگاه و قبل از شروع به استفاده از آن، توضیحات تکمیلی را از کارشناس فروش دریافت نموده و کاتالوگ راهنمای محصول را به دقت مطالعه فرمایید.

نکات استفاده از دستگاه جوش

برای استفاده بهینه از انواع دستگاه جوش لازم است با روش صحیح استفاده از آنها آشنا شویم. هر یک از انواع دستگاه جوش نقاط قوت و ضعف خود را دارا هستند در شرایط گوناگون، ممکن است نسبت به یکدیگر، ارجحیت داشته باشند. اما، به طور کلی نکات استفاده از دستگاه جوش شامل موارد زیر است:

  • لباس کار مناسب:با توجه به اینکه، در اثر قوس الکتریکی جوشکاری، نور اشعه فرابنفش تولید می شود، لازم است چشم ها، پوست دست و سایر نقاط سر و گردن، به شکل صحیحی پوشانده شود تا از سوختگی موضعی این نقاط از بدن ، جلوگیری گردد.
  • سالم بودن تجهیزات:قبل از شروع به عملیات جوشکاری، از سالم بودن دستگاه، الکترود ها، دسترسی به منابع پایدار برق و اتصال صحیح آن به دستگاه جوش اطمینان حاصل شود.
  • تمیز بودن محل یا سطح قطعه: برای کسب بهترین نتیجه، نظافت محل جوشکاری و قطعات مورد نظر، بسیار اهمیت دارد. برای تمیز کردن موضع جوشکاری، میتوانید از سنگ فرز، سمباده و ... استفاده کنید. همچنین می توانید سطوح مورد نظر را با تینر و الکل شستشو دهید.
  • تهیه الکترود مناسب: با توجه به تفاوت جنس سطوح مورد نظر برای جوشکاری، بهتر است برای هر مورد، الکترود مناسب آن تهیه شود. حتی میتوان برای پر کردن فضای خالی بین دو فلز، از یک مفتول مناسب نیز استفاده نمود.
  • ریتم جوشکاری مناسب: برای جلوگیری از سوراخ شدن سطح فلزی یا پرهیز از عدم اتصال کامل دو قطعه، لازم است سرعت مناسب عملیات جوشکاری، توسط اپراتور رعایت گردد.
  • سرویس و نگهداری صحیح دستگاه ها: با توجه به پیشرفته تر شدن انواع دستگاه جوش، قطعات مصرفی در انها حساس تر شده و لازم است با دقت بیشتری با دستگاه های جدید کار کرد. همچنین از وارد آوردن هرگونه ضربه، پاشیدن آب روی دستگاه و موارد مشابه جلوگیری شود.
  • تهویه مناسب:تا جای ممکن، جوشکاری در فضای باز انجام شود. در صورتی که در یک مکان مسقف مشغول به کار هستید، حتما از تهویه مناسب محیط اطمینان حاصل کنید.
  • رعایت چرخه مناسب جوشکاری: برای جلوگیری از وارد آمدن فشار زیاد بر دستگاه ها، لازم است چرخه فعالیت و استراحت دستگاه رعایت شود. بهتر است پس از هر 10 دقیقه جوشکاری، 5 دقیقه به دستگاه استراحت داده شود.
Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating